woensdag 6 maart 2013

Reïntegratie

Vandaag kwam er een brief van 365 ArboNed, de arbodienst van mijn werkgever.Mijn reïntegratietraject is geëvalueerd en dat mag ik weten.


Op 11 februari 013 had ik mij ziek gemeld (griepachtige verschijnselen, als zovelen), op 13 februari 2013 ben ik weer volledig aan het werk gegaan. Ik zal dit rapport "periodieke evaluatie" goed bewaren en hoop snel te vernemen hoe de volgende periodieke evaluatie is uitgevallen ...

3 opmerkingen:

  1. Kijk eens aan, er staat nog een datum op ook...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar is het de datum op het stuk of de datum van het stuk? In de bijgesloten "periodieke evaluatie" staat "Opgemaakt op 04-03-2013". Welke datum moet ik nu aan refereren als ik iets over mijn reïntegratie wil bespreken met mijn werkgever? 4 maart (datum opmaak rapport), 5 maart (datum die op de geleidebrief staat) of 6 maart (de datum waarop ik de enveloppe-met-inhoud heb ontvangen)?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou zeggen 5 maart, dat is de datering van het stuk waarmee ze de periodieke evaluatie naar jou toe hebben gestuurd. Dat is dus de datering die 365 hanteert voor de transactie met de cliënt. Of is dat te Bearmanesk...?

    BeantwoordenVerwijderen